Loading...
Gummix serija2022-09-23T21:24:07+02:00

ALMIT Gummix serija

Razvoj in izkušnje

Gummix serija spajkalnih žic je rezultat večdesetletnih izkušenj in pionirskih raziskovanj. Z vsako novo generacijo je boljša in izpolni pričakovanja.

Od ročnega spajkanja do laserskih aplikacij

Gummix serijo je mogoče uporabljati v mnogih aplikacijah. Ker med spajkanjem skoraj ni špricanja, je ta serija spajk odličen izbor pri brezkontaktnem spajkanju – na primer pri laserskem spajkanju, indukcijskem spajkanju in spajkanju s ksenonsko lučko, posebej v primeru robotskega spajkanja, pa tudi pri ročnem spajkanju. Spajkalna žica Gummix je izjemno primerna tudi za fleksibilne pletenice, strukturne komponente in releje.

Gummix serija preprečuje luščenje ostankov fluksa po spajkanju in drastično zmanjša špricanje. Video posnetek prikazuje veliko razliko v špricanju med Gummix fluksem in konkurenčnim fluksem. Gummix fluks praktično ne šprica oziroma šprica minimalno, medtem ko konkurenčni fluks močno šprica.

Proizvodi Gummix serije so tako odlična izbira pri zelo natančnem spajkanju pri katerem ne sme prihajati do špricanja fluksa oziroma spajke (kroglice). Idealni so tudi pri upogljivih materialih in / ali delih pri katerih moramo preprečiti luščenje ostankov fluksa zaradi na primer vibracij.

.

abtehnik-almit-gummix-1 abtehnik-almit-gummix-2

abtehnik-almit-gummix-3 abtehnik-almit-gummix-4

.

Prerez in test zvijanja nam kažeta veliko razliko v kakovosti med konkurenčnimi proizvodi (na levi strani) in proizvodi Gummix serije (na desni strani). Test prereza nam kaže zelo gladek rob brez luščenja pri Gummix proizvodu in veliko luščenja čez cel vzorec konkurenčnega proizvoda. Tudi test zvijanja nam jasno kaže da pri Gummix proizvodih ni nikakršnega luščenja medtem ko je pri konkurenčnem proizvodu zopet prisotno močno luščenje.

Gummix serija proizvodov je zaradi visoke zanesljivosti in minimalnega špricanja odlična izbira tudi za lasersko spajkanje. Omenjene odlične karakteristike Gummix serije proizvodov si lahko ogledate v spodnjih video posnetkih.

Stopnja napak je znižana s 400ppm na 4ppm

“Ocena A Plus!” je jasna izjava stranke iz avtomobilske industrije. Po prehodu s konvencionalne spajkalne žice na Gummix serijo je proizvodnja postala učinkovitejša in bolj ekonomična, saj je stopnja napak le 4ppm. Razlog za znižanje stopnje napak je v Gummix fluksu, saj je njegova vsebnost preizkušena in garantirana po vsej dolžini žice; brez mest z ujetim zrakom pa tudi količina fluksa je enaka po vsej dolžini.

SORODNA VSEBINA IN KATALOGI

NE SPREGLEJTE

KATALOGI

Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420