Loading...
IZOBRAŽEVANJE2018-10-02T15:15:59+02:00

V AB tehniku zastopamo vodilne svetovne znamke s področja spajkanja in ponujamo opremo za ročno in robotsko spajkanje ter spajkalne materiale. Paleto svoje ponudbe zaokrožamo še z optičnimi HD mikroskopi ter sredstvi za SMT čiščenje.

Izobraževanje

Dobro usposobljeni kadri so temeljni dejavnik razvoja, kakovosti in uspešnosti vsake organizacije, ne glede na to, kaj je njena temeljna dejavnost. Na tehnološkem področju, ki se v zadnjih letih razvija tako hitro kot še nikoli prej, je spremljanje in seznanjanje z novostmi bistvenega pomena.

V AB tehniku se skupaj z našimi dobavitelji na različne načine trudimo, da bi svoje partnerje po svojih najboljših močeh seznanjali z novostmi v našem programu. Redni osebni kontakti so zaradi kompleksnosti področja, ki ga pokrivamo in specifičnosti proizvodnje različnih strank, nujni in zelo pomembni za natančnejšo določitev zahtev in potreb stranke. Naši partnerji imajo tudi možnost brezplačnega testiranja določenih orodij v svoji proizvodnji. Da bi omogočili našim partnerjem ohranjati stik z najnovejšo tehnologijo, redno pošiljamo na elektronske naslove AB tehnikove novice s kratko predstavitvijo pomembnih pridobitev naših dobaviteljev, sejemskega dogajanja ali z vabili na naše dogodke.

Na področju spajkanja, ki je naša temeljna usmeritev, izvajamo  po naročilu stranke teoretična in praktična izobraževanja delavcev na samem delovnem mestu (tako standardni program kot programe, prilagojene zahtevam kupcev) ter izobraževanja po IPC standardih.

Za različne kompleksnejše rešitve, kot so na primer robotizacija spajkanja ali doziranja, vpeljava indukcijskih grelnih sistemov v proizvodnjo, rokovanje s kompleksnejšimi spajkalniki orodji za BGA spajkanje itd., organiziramo izobraževanja pri proizvajalcu.

S svojimi partnerji si želimo pristen stik, zato pri nas v Postojni redno prirejamo ”Dneve odprtih vrat” in ”Dneve novih tehnologij’’. Vabimo vas, da se nam na teh dogodkih pridružite in z veseljem vam bomo skupaj s strokovnjaki s strani proizvajalcev opreme in materialov predstavili vse novosti na področju spajkalne tehnike. Vljudno vabljeni!

Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420