Loading...
O NAS2018-10-02T15:14:38+02:00

V AB tehniku zastopamo vodilne svetovne znamke s področja spajkanja in ponujamo opremo za ročno in robotsko spajkanje ter spajkalne materiale. Paleto svoje ponudbe zaokrožamo še z optičnimi HD mikroskopi ter sredstvi za SMT čiščenje.

[smartslider3 slider=18]

V AB tehniku zastopamo vodilne svetovne znamke s področja spajkanja in ponujamo tako opremo za ročno in robotsko spajkanje (WELLER, MTA, ZEVATRON, CEIA) kot tudi spajkalne materiale (ALMIT, STANNOL). Paleto svoje ponudbe zaokrožamo še z optičnimi HD kamerami in mikroskopi OPTILIA ter sredstvi za SMT čiščenje KIWO.

V naši regiji (Slovenija, Hrvaška, BiH, Srbija, Makedonija in Črna gora) poleg opreme nudimo tudi servis in rezervne dele ter celovito prenovo, optimizacijo in avtomatizacijo spajkalnih procesov in doziranja.

S svojimi partnerji si želimo pristen stik, zato pri nas v Postojni redno prirejamo ”Dneve odprtih vrat” in ”Dneve novih tehnologij”. Vabimo vas, da se nam na teh dogodkih pridružite in z veseljem vam bomo skupaj s strokovnjaki s strani proizvajalcev opreme in materialov predstavili vse novosti na področju spajkalne tehnike.

Prirejamo tudi teoretična in praktična izobraževanja delavcev v zvezi s spajkanjem (tako standardni program kot programe, prilagojene zahtevam kupcev) ter izobraževanja po IPC standardih.

Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420