PRAVNO OBVESTILO2018-09-13T21:02:45+02:00

Pravna obvestila in politika zasebnosti

Pogoji uporabe

Upravljalec te spletne strani je AB tehnik d.o.o., Ulica 1. maja 2d, 6230 Postojna, Slovenija. Te spletne strani dajejo splošne informacije o podjetju AB tehnik (v nadaljevanju: AB tehnik), naših prodajnih produktih in storitvah.

Vse informacije in podatki na spletnih straneh so zgolj informativne narave in niso namenjeni vzpostavljanju zavezujočih pravnih razmerij ali vstopu v taka pravna razmerja, razen kadar je to izrecno navedeno. AB tehnik upravlja, nadzoruje in posodablja spletne strani, ki so namenjene tudi mednarodni uporabi. AB tehnik ne jamči za točnost podatkov, objavljenih na spletnih straneh. Z ogledom spletne strani se strinjate z vsem spodaj navedenim kakor tudi s pogoji uporabe. Pogoji uporabe oz. določbe o varovanju zasebnosti so pravno zavezujoče.

Omejitev odgovornosti

AB tehnik bo urejal spletne strani s potrebno skrbnostjo, da bi zagotovil točne informacije in ažurne podatke, kljub temu pa ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino spletnih strani ter pravnih obvestil.

Uporabniki naše spletne strani njeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. AB tehnik ne odgovarja za eventualne pomanjkljivosti ali napake vsebin na spletni strani. AB tehnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri pripravi in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz dostopa ali uporabe informacij na teh spletnih straneh oziroma nezmožnosti dostopa/uporabe teh informacij ali zaradi kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Povezave do spletnih strani tretjih oseb

Na teh spletnih straneh so tudi informacije tretjih oseb in povezave z njihovimi spletnimi stranmi. AB tehnik ne prevzema nobene odgovornosti za informacije na spletnih straneh tretjih oseb ali za njihovo dosegljivost.

Zaščitene znamke

Vse znamke na spletni strani so zaščitene. To vključuje logotipe AB tehnika in njegovih dobaviteljev. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem.

Politika zasebnosti

V AB tehniku cenimo zasebnost svojih strank, poslovnih partnerjev in obiskovalcev spletne strani. AB tehnik v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (GDPR) in veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji varuje osebne podatke, ki jih pridobi od uporabnikov spletnih strani ali ki jih uporabniki posredujejo.
Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov, prav tako le-ta ne zbira avtomatizirano vaših osebnih podatkov. Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam le-te posredujete sami. S posredovanjem osebnih podatkov se šteje, da ste nam podali tudi osebno privoljenje za zbiranje in obdelavo teh podatkov.
AB tehnik hrani osebne podatke, ki so mu bili zaupani, pridobljeni preko neposrednih kontaktov z osebami ali so (bili) javno objavljeni. Podjetje pridobiva in shranjuje naslednje osebne podatke: ime in priimek, elektronski naslov, ime in naslov podjetja, funkcija v podjetju ter telefonsko številko. Osebne podatke hranimo v elektronski obliki na lastnem računalniškem strežniku. Vaših osebnih podatkov v nobeni obliki ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam, razen če se boste s tem strinjali ali na podlagi odločbe pristojnega organa. Osebne podatke uporabljamo za komunikacijo, pošiljanje ponudb, posredovanje informacij o novostih v programu podjetja, za vabila na dogodke in za evidenco garancijskih obveznosti.

Oseba, katere podatke hranimo, lahko od podjetja zahteva vpogled v osebne podatke, spremembo ali njihov izbris s poslano zahtevo na info@abtehnik.si.

Piškotki

Piškotek je manjša datoteka, ki se namesti na vašo napravo med obiskom spletne strani in jo stran, ki je piškotek izdala, prepozna. Namen uporabe piškotkov je izboljšati delovanje spletne strani in uporabniške izkušnje pri ogledu spletnih strani. Več o piškotkih.

Kontakt

Z morebitnimi vprašanji glede te spletne strani se lahko obrnete na info@abtehnik.si

Končne določbe

Glede morebitnih vprašanj, ki niso urejena v tem dokumentu ter v primeru spora iz naslova uporabe spletne strani se uporablja pravo Republike Slovenije. Za reševanje morebitnih sporov je pristojno stvarno pristojno sodišče po sedežu AB tehnika.

Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420