Loading...
OPTILIA2020-04-03T20:00:10+02:00

OPTILIA zagotavlja s svojimi inovativnimi in ergonomsko oblikovanimi HD mikroskopskimi kamerami full HD sliko na monitorju ter natančno in zanesljivo optično kontrolo.

OPTILIA Optični instrumenti in kontrola

OPTILIA je švedski proizvajalec inovativnih in ergonomsko oblikovanih video mikroskopov in drugih kontrolnih sistemov (endoskopi, dermatoskopi…).

Full HD slika na monitorju zagotavlja natančno kontrolo vaših elektronskih komponent, vezij, spajkanih spojev, BGA kontrolo, brez-kontaktne meritve…. Zaradi velike delovne razdalje med mikroskopom in opazovanim predmetom so OPTILIINI mikroskopi primerni za kontrolo pri raznih popravilih, sestavljanju, lepljenju, spajkanju… OPTILIA uporablja pri svojih proizvodih najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja hitrost, preciznost, zanesljivost in enostavnost pri uporabi. W30x HD mikroskopska kamera – v primerjavi s tradicionalnimi optičnimi sistemi – občutno skrajša čas, ki je potreben za vizualno kontrolo, in je uporabniku prijaznejši, saj oči niso tako obremenjene. Uporabnik lahko izbira med različnimi lečami, stojali in podstavki, pa tudi programsko opremo – odvisno od potreb in zahtev uporabnika. Mikroskop je mogoče uporabljati na avtomatizirani liniji ali samostojno.

SORODNA VSEBINA IN KATALOGI

NE SPREGLEJTE

KATALOGI

Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420