Loading...
KIWO2018-09-20T09:42:14+02:00

KIWO predstavlja s svojo linijo čistil za elektroniko nemško kakovost in tradicijo. Čistila so učinkovita in varno ter primerna tako za ročno kot za avtomatsko čiščenje v strojih.

KIWO čistila za elektroniko (SMT)

KIWO predstavlja nemško kakovost in tradicijo. Začetki podjetja segajo v leto 1930. Nekoč malo družinsko podjetje se je razvilo v vodilno v svetovnem merilu na področju kemijskih sistemov za tiskanje in lepljenje v različnih industrijskih branžah. S svojimi številnimi inovacijami so vplivali na razvoj tovrstne industrije.

Na SMT Hybrid Packaging 2015 sejmu v Munchnu je KIWO predstavil inovativno in znatno razširjeno linijo čistil za elektroniko KIWOCLEAN EL, ki predstavljajo učinkovito in varno čiščenje SMD šablon, napačno tiskanih PCB –jev (možno je recikliranje za nadaljnjo uporabo), za čiščenje spodnje strani šablon, spajkalne opreme, odstranjujejo spajkalne paste in flukse, SMD lepila, masti in so primerna tudi za redno vzdrževalno čiščenje.

KIWOCLEAN EL čistila so primerna tako za ročno čiščenje kot za avtomatsko čiščenje v strojih. Nimajo neprijetnega vonja in so varna tako za delavca kot za produkte. Odlično jih je mogoče splakniti z destilirano vodo, tako da na mestu čiščenja ne ostane nikakršnih ostankov čistil.

SORODNA VSEBINA IN KATALOGI

NE SPREGLEJTE

KATALOGI

Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420