Loading...
Erem Posebne aplikacije2022-09-22T20:38:34+02:00

EREM – Pincete in klešče

Švicarska natančnost

Kakovostna in natančna izvedba Erem pincet in klešč je rezultat več kot 50-letnega dela v razvoju in proizvodnji. Erem orodja so proizvedena v Švici. Njihovi strokovnjaki stalno spremljajo razvoj in inovacije v znanosti, jih usklajujejo s potrebami trga in v svojo moderno proizvodnjo vključujejo vedno nove tehnike. Oblika Erem orodij je napredna in primerna za uporabo v elektroniki, medicini, urarski industriji, aviaciji, biologiji in telekomunikacijah.

Erem je idealen partner v različnih proizvodnih procesih, saj njegova orodja uživajo zaslužen sloves natančne švicarske izdelave, odličnosti, enostavne in udobne uporabe. Delavcu so namreč ergonomsko prijazna.

Posebne aplikacije

Stranske klešče ščipalke za proizvodnjo medicinskih naprav

632NCF miniaturne stranske klešče ščipalke so idealne za mehke elastične materiale, kot so: silikonske cevke v medicinskih napravah, natančna konektorska tesnila in miniaturna gumijasta tesnila.

Miniaturne klešče so idealno orodje tudi za ščipanje mehkih sintetičnih delov, na primer pri proizvodnji slušnih aparatov.

Rezilo 632NCF stranskih ščipalk je izredno natančno in omogoča kot britev oster rez.

Koničaste klešče ščipalke za odstranjevanje kontaktov

Enostavna metoda za odstranjevanje kontaktov je ščipanje vsake vezice posebej. Nato odstranimo komponento, pretalimo spoj s spajkalnikom in odstranimo vezice s tiskanega vezja.

Spajko, ki ostane na tiskanem vezju, lahko odstranimo z odspajkalnim orodjem ali pletenico ter namestimo novo komponento.

670EP in 670EPF imata fino zašiljeni konici, s katerima je mogoče priti med posamezne vezice in jih odščipniti ne da bi se pri tem poškodovalo tiskano vezje.

Klešče ščipalke iz volframovega karbida za pripravo žilnih opornic

Žilna opornica je mrežno oblikovana cevka iz nerjavečega jekla ali zlitine niklja in titana. Žilo drži razprto in tako omogoča skoznjo normalen pretok krvi.

Pri izdelavi žilnih opornic je zelo pomembno, da je vsaka žica v mreži zaključena s čimbolj ravnim rezom, sicer je potrebno žilno opornico popravljati.

Stranske klešče ščipalke 576TX imajo fino polirana karbidna ščipalna rezila, ki omogočajo natančen rez in v veliki meri zmanjšajo potrebo po popravilih.

Visoko precizne stranske klešče ščipalke za ščipanje žic iz nerjavečega jekla

599TFO klešče ščipalke imajo izredno odporno rezilo iz volframovega karbida in so vsestransko uporabne. Z njimi lahko ščipamo Vectran ™ pletene žice, optična vlakna, Kevlar® in majhne pletenice in žice iz nerjavečega jekla.

Uporabne so tudi v telekomunikacijah, na primer pri delu z optičnimi kabli, Kevlar® vlakni in žicami za klavir.

Pincete za biološko in laboratorijsko uporabo

Erem mikro-pincete so primerne za uporabo v biologiji (na primer modeli: 5MBS, 5FSA ali M5S)

S temi pincetami, ki imajo zelo zašiljene konice, lahko dostopamo do majhnih, tesnih mest. Omogočajo odlično vidljivost pri preciznem delu in pri delu pod mikroskopom.

Visoko precizne pincete so posebej primerne za analizne aplikacije in za rokovanje s tkivi, finimi vlakni in drugimi majhnimi predmeti.

Pincete za oblikovanje nakita

Pincete iz nerjavečega jekla s teflonsko prevleko (na primer tip 2ASASLT) so posebej uporabne v industriji nakita. So robustne, s teflonom prevlečene konice pa zagotavljajo nelepljivo površino.

Tudi titanove pincete (na primer tip 3CTA) so primerne za to aplikacijo. Ker so zelo lahke, omogočajo operaterju izredno kontrolo skozi daljše časovno obdobje. Odporne so na visoke temperature in jih je mogoče uporabljati pri delu s plamenom.

Pincete za inženirsko in dentalno uporabo

Erem ponuja specialne prijemalne klešče za uporabo v inženirskih panogah. Prijemalne pincete tip 940AS z zaporo vzdržijo natezno moč 5kg in lahko varno držijo manjše žice.

Mogoče jih je sterilizirati v avtoklavih, saj so narejene iz nerjavečega jekla.

SORODNA VSEBINA IN KATALOGI

NE SPREGLEJTE

KATALOGI

Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420