Loading...
Erem – Klešče2022-09-22T20:37:59+02:00

EREM – Pincete in klešče

Švicarska natančnost

Kakovostna in natančna izvedba Erem pincet in klešč je rezultat več kot 50-letnega dela v razvoju in proizvodnji. Erem orodja so proizvedena v Švici. Njihovi strokovnjaki stalno spremljajo razvoj in inovacije v znanosti, jih usklajujejo s potrebami trga in v svojo moderno proizvodnjo vključujejo vedno nove tehnike. Oblika Erem orodij je napredna in primerna za uporabo v elektroniki, medicini, urarski industriji, aviaciji, biologiji in telekomunikacijah.

Erem je idealen partner v različnih proizvodnih procesih, saj njegova orodja uživajo zaslužen sloves natančne švicarske izdelave, odličnosti, enostavne in udobne uporabe. Delavcu so namreč ergonomsko prijazna.

Klešče

Patentirana magična vzmet Erem

Sistem magične vzmeti, ki je v uporabi pri Erem natančnih orodjih, je edinstven. Je bistveni sestavni del ščipalne glave in zagotavlja stalno zapiralno in odpiralno moč. Je izredno zanesljiv in omogoča enostavno in lahko uporabo orodja. Njegove prednosti so: 

  • manjši stroški zaradi dolge življenjske dobe,
  • stalna moč vzmeti,
  • zagotovlja 1 milijon opravljenih operacij.

Vijak visoke natančnosti 

Vijak, ki se samodejno zapira, omogoča mehko ščipanje in odpiranje ter zagotavlja, da ne pride do prekrivanja rezil. Njegove prednosti so: 

  • mehko delovanje čeljusti,
  • mehko ščipanje brez prekrivanja.

Natančne čeljusti

Zelo natančno delujoče konice imajo čvrst in zanesljiv prijem celo najdrobnejših delcev. Pri izdelavi klešč je zelo pomembna pravilna izbira in ojačitev materiala.

Specialno jeklo

Erem orodja za elektroniko so izdelana iz specialnega svetlega jekla in s posebno švicarsko procesno tehniko. Zaradi uporabe svetlega jekla je orodje močnejše in vzdržljivejše.

ESD varnost

Zamenljivi ročaji iz blažilne pene so ESD varni in so standardna oprema vseh Erem klešč in pincet.

Ergonomsko oblikovani ročaji

Za uporabnika so udobni in omogočajo boljši oprijem ter dodatno varnost.

EMOS omejitev razpiranja ročajev

Emos omejuje, da bi se rezilne konice klešč odprle za več kot 5mm. Omejitev pri razpiranju ročajev pripomore k udobnejšemu delu uporabnika in ne povzroča utrujenosti in izčrpanosti.

SORODNA VSEBINA IN KATALOGI

NE SPREGLEJTE

KATALOGI

Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420