Loading...
ALMIT2018-10-19T10:51:00+02:00

ALMIT je eden od pionirjev v razvoju in proizvodnji spajkalnih materialov, ki se jih uspešno uporablja v vesoljski, avtomobilski, elektronski in drugih industrijah. Almitove vrhunske spajkalne žice in paste so prva izbira pri avtomatskem spajkanju.

ALMIT Spajkalni materiali

Nihon Almit je bil ustanovljen leta 1956 na Japonskem in je eden od pionirjev v razvoju in proizvodnji spajkalnih materialov. Almitov močan razvojni oddelek določa smer novim tehnologijam v spajkalni tehniki brez uporabe svinca. Odlične inovacije, kot so na primer spajkalni agensi za aluminij ali spajka za povezavo žice nikelj – krom in bi-metalov, predstavljajo osnovo za hitro in konstantno rast podjetja. Almitove vrhunske spajkalne žice in paste so prva izbira pri avtomatskem spajkanju. Le-te vsebujejo visokokakovostne flukse, na katere so v Almitu še posebej ponosni, saj lahko zadovoljijo praktično vsako – še tako zahtevno nalogo. 

Podjetje je pridobilo mednarodno pozornost leta 1982 z odobritvijo KR-19RMA za NASIN raketoplan. Leta 1984 je bil osnovan nov razvojni center v mestu Akiruno, ki je podjetju omogočil proizvodnjo posebnih spajkalnih materialov v času hitre rasti elektronske industrije. Leta 1985 je podjetje prejelo nagrado »10th Inovation Grand Prix« za posebne dosežke na področju razvoja spajkalnih materialov in nagrado glavnega mesta Tokyo »Distinguished Service Award«. V devetdesetih letih so na Japonskem in tudi mednarodno odprli več proizvodnih obratov in predstavništev.

Danes je Almit eden vodilnih proizvajalcev spajkalnih žic in past, ki se jih uspešno uporablja v vesoljski, avtomobilski, elektronski in drugih industrijah.

Konec leta 2000 je bil ustanovljen Almit GmbH in bil leta 2005 preseljen v Michelstadt, kjer se od takrat nahaja skladišče za centralno Evropo. S tem je zagotovljena pravočasna dobava materiala, izkušeni strokovnjaki pa so na voljo za tehnično podporo in nasvete.

SORODNA VSEBINA IN KATALOGI

NE SPREGLEJTE

KATALOGI

Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349