Loading...
Od zamisli do rešitve na ključ2022-09-23T21:18:13+02:00

MTA Selektivno spajkanje

Od zamisli do rešitve na ključ

Unitechnologies SA je s svojo mta® blagovno znamko vodilni proizvajalec na področju spajkalnih procesov. Širok izbor proizvodov vključuje komponente, samostojne sisteme, polavtomatske namizne robote in povsem avtomatske proizvodne celice ali linije. Odlična opremljenost laboratorijev omogoča kakovostno testiranje vzorcev s preizkušenimi in potrjenimi mta® spajkalnimi tehnikami.

Ko je mta® tehnika validirana, prejme naročnik podrobno ponudbo za želen stroj, prilagojen njegovim zahtevam. Poleg avtomatizacije spajkanja je v ponudbi tudi avtomatizacija drugih povezanih procesov. Strojni in programski inženirji, oblikovalci in tehnologi proizvajalca omogočijo naročniku najprej testiranje v Unitechnologies, nato instalacijo in izobraževanje pri naročniku ter kasnejše vzdrževalne servise.

Servis & vzdrževanje

Laboratoriji za testiranje

Med preučevanjem različnih možnosti in tehnik spajkanja strokovnjaki testirajo vse elemente in fizikalne lastnosti do najmanjših podrobnosti. Na podlagi analiz določijo najustreznejšo mta® spajkalno tehniko za določeno aplikacijo in izdelajo poročilo, v katerem so do podrobnosti opisani vzroki za izbor metode in način izvedbe.

Proces & inovacije

mta®-jevi procesni specialisti nenehno razvijajo skladno z razvojem znanosti in trga ter specifičnimi zahtevami in potrebami naročnikov nove inovativne procese in proizvode.

Podpora strankam

Unitechnologies s svojim visoko tehnološkim sistemom za podporo strankam zagotavlja hitro in zanesljivo podporo z nasveti, intervencijami na daljavo ali obiski pri strankah. Vedno je na razpolago tudi veliko število rezervnih delov.

Prisotnost po celem svetu

Unitechnologies ima kot partner številnim podjetjem v avtomobilski, elektronski, medicinski, urarski in drugih industrijah razvito mednarodno mrežo distributerjev, ki se predano posvečajo prodaji in nudijo kupcem tehnično podporo in nasvete.

Švicarska kakovost

Več kot 3500 prodanih sistemov, ki so proizvedeni skladno z ISO 9001 kriteriji, so dokaz za “Swiss made” kakovost in zadovoljstvo strank po celem svetu.

Selektivno spajkanje od točke do točke

S tehniko selektivnega spajkanja od točke do točke lahko izberemo točno določene točke za spajkanje. V primerjavi s spajkanjem na določenih površinah je ta metoda bolj natančna in omogoča nastavitve točno določenih parametrov glede na zahteve in sicer za vsako točko posebej.

abtehnik-optimizacija-spajkalnih-procesov-1

.

V primerjavi z ročnim spajkanjem avtomatsko spajkanje od točke do točke zagotavlja visoko kakovost spoja, saj so le-ti veliko zanesljivejši in bolj ponovljivi kot pri ročnem spajkanju. Spajkljivost komponent za določeno aplikacijo testirajo v mta®-jevem laboratoriju za spajkanje. Med študijo analizirajo lastnosti materiala, kako je obdelana površina, sestavo zlitine spajkalne žice in tip fluksa. Po kompletni analizi izberejo najustreznejšo tehniko spajkanja: klasično spajkanje s spajkalno konico, lasersko spajkanje, indukcijsko spajkanje ali spajkanje z odprtim plamenom.

Vse zgoraj omenjene tehnike je mogoče vključiti v različne standardizirane mta® platforme, tako za popolnoma avtomatske kot polavtomatske operacije – npr. MRC500 robotska celica, TR300 namizni robot, OEM robot ali postaja.

SORODNA VSEBINA IN KATALOGI

NE SPREGLEJTE

KATALOGI

Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420