Loading...
STANNOL2018-09-13T00:45:27+02:00

STANNOL je nemški proizvajalec spajkalnih materialov, ki je s svojimi idejami in praksami usmerjen v prihodnost in zagotavlja kakovost, ki je prepoznavna po vsem svetu.

STANNOL Spajkalni materiali

Spajkalna tehnika od leta 1879 “Narejeno v Nemčiji”

Podjetje je leta 1879 ustanovil  mojster Wilhelm Paff, ki je poleg svojih obrtniških aktivnosti razvijal, proizvajal in prodajal spajkalne tekočine.

Konec leta 1920 so blagovno znamko Stannol mednarodno zaščitili in na trgu je vse bolj uveljavljena. V 50-letih prejšnjega stoletja je pričel Stannol razvijati proizvode za elektrotehniko in kasneje še za elektroniko. Leta 1989 je Stannol prevzelo podjetje Kelsey Industries Group in le-to čez eno leto Henkel KGaA. Leta 2001 se je nekdanji direktor Karl-Heinz Dörr odločil za managerski odkup podjetja, od leta 2017 pa vodi podjetje Stannol GmbH & Co.KG njegov sin Marco Dörr.

Stannol je s svojimi idejami in praksami orientiran v prihodnost in zagotavlja kakovost, ki je prepoznavna po vsem svetu. Njegova dejanja temeljijo na raziskavah trga in razvoju, posebej na področju elektronike. To se odraža tudi na Stannolovih proizvodih.

Paleta proizvodov obsega spajkalne žice, spajkalne palice, spajkalne paste spajkalne flukse, razredčila in obsežno ponudbo različnih spajkalnih pripomočkov.

image-stannol-naslovna

SORODNA VSEBINA IN KATALOGI

NE SPREGLEJTE

KATALOGI

Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373