Loading...
Erem – Stranske in koničaste klešče ščipalke2022-09-22T20:36:40+02:00

EREM – Pincete in klešče

Švicarska natančnost

Kakovostna in natančna izvedba Erem pincet in klešč je rezultat več kot 50-letnega dela v razvoju in proizvodnji. Erem orodja so proizvedena v Švici. Njihovi strokovnjaki stalno spremljajo razvoj in inovacije v znanosti, jih usklajujejo s potrebami trga in v svojo moderno proizvodnjo vključujejo vedno nove tehnike. Oblika Erem orodij je napredna in primerna za uporabo v elektroniki, medicini, urarski industriji, aviaciji, biologiji in telekomunikacijah.

Erem je idealen partner v različnih proizvodnih procesih, saj njegova orodja uživajo zaslužen sloves natančne švicarske izdelave, odličnosti, enostavne in udobne uporabe. Delavcu so namreč ergonomsko prijazna.

Klešče ščipalke za vsako aplikacijo

Patentirana magična vzmet Erem

Sistem magične vzmeti, ki je v uporabi pri Erem natančnih orodjih, je edinstven. Je bistveni sestavni del ščipalne glave in zagotavlja stalno zapiralno in odpiralno moč. Je izredno zanesljiv in omogoča enostavno in lahko uporabo orodja. Njegove prednosti so: 

  • manjši stroški zaradi dolge življenjske dobe,
  • stalna moč vzmeti,
  • zagotovlja 1 milijon opravljenih operacij.

Vijak visoke natančnosti 

Vijak, ki se samodejno zapira, omogoča mehko ščipanje in odpiranje ter zagotavlja, da ne pride do prekrivanja rezil. Njegove prednosti so: 

  • mehko delovanje čeljusti,
  • mehko ščipanje brez prekrivanja.

Rezila, utrjena z indukcijo

Rezila Erem ščipalk dosegajo po Rockwell-u trdoto 63-65HRc in so zelo vzdržljiva.

Oblika reza

Polravni rez (Semi-flush)

Ta rez pusti na koncu žice piramidalni vrh. Primeren je za standardna dela, kjer končna oblika ne igra posebej pomembne vloge. Ščipalke s polravnim rezom so primerne tako za bakrene kot tudi trde žice, na primer iz nerjavečega jekla.

Skoraj ravni rez (Flush)

Ta rez pusti na koncu žice dosti nižji vrh, pri čemer zmožnost rezanja ni nič manjša. Robovi so bolj fini kot pri polravnem rezu. Pri rezanju je potreben manjši napor in tudi obremenitev komponente je manjša. Ravni konci žic omogočajo lažje postavljanje komponent na tiskano vezje. Erem zagotavlja natančno rezanje tudi pri redni uporabi.

Popolnoma ravni rez (Super full flush)

Erem ponuja tudi popolnoma ravni rez. S tem rezom so konci žic povsem ravni.  Popravki niso potrebni. Klešče ščipalke s takim rezom so izredno natančne in ostre. Napor pri rezanju je izredno majhen in prav taka tudi obremenitev komponent. Ščipalke takega tipa se uporabljajo v mikroelektroniki, na vesoljskih odpravah in v medicinski tehnologiji. Take ščipalke so primerne za mehke žice.

Servis

Vse Erem stranske in koničaste klešče ščipalke – razen tiste s karbidnimi rezili – je mogoče brezplačno ponovno brusiti do trikrat. Strošek predstavlja le poštnina. Na rezervne dele v primeru poškodb v proizvodnji nudi Erem tudi garnacijo. Med rezervnimi deli so na voljo magične vzmeti in vijaki visoke natančnosti.

Izbira ustreznega orodja

SORODNA VSEBINA IN KATALOGI

NE SPREGLEJTE

KATALOGI

Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420