Loading...
ALMIT Spajkalna žica2018-09-13T13:53:12+02:00

ALMIT Spajkalna žica 

Almit je zaradi absolutne doslednosti kakovosti in specifičnih postopkov vodilni proizvajalcev spajkalnih žic za ročno in robotsko spajkanje. V proizvodnji se uporablja samo najboljši in najčistejši material, ki zagotavlja dosledno kakovost – od začetka do konca vsake spajkalne žice. Fluks vsebuje visoko učinkovito omočilno sredstvo na osnovi naravne smole, katere naravna vsebnost vode je dehidrirana s posebnim postopkom. To omogoča zmanjšanje nevarnosti špricanja, ki lahko vodi do kratkih stikov in zmanjšane kakovosti. Edinstven fluks zagotavlja brezhibno in učinkovito spajkanje, tudi pri oksidiranih priključkih komponent. Patentirane komponente aktivnega fluksa so hitrejše od drugih pri odstranjevanju oksidnega sloja in zagotavljajo izjemno hitro omočanje povezav. Pri tem se porabi manj spajkane žice in doseže večjo zanesljivost, kar ima za posledico povečano produktivnost z nižjimi stroški.

Celoten pregled spajkalnih žic, ki so dobavljive v različnih zlitinah z različnimi fluksi, različnimi premeri žic in v različnih navitjih pa bomo z veseljem predstavili osebno na sestanku.

Najpogosteje uporabljeni fluksi

Najpogosteje uporabljene zlitine

Priporočila za izbiro 

SORODNA VSEBINA IN KATALOGI

NE SPREGLEJTE

KATALOGI

Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420