Loading...
ALMIT – Pregled proizvodov2018-08-31T12:25:19+02:00

ALMIT PREGLED PROIZVODOV

Nihon Almit

Nihon Almit je bil ustanovljen leta 1956 na Japonskem in je eden od pionirjev v razvoju in proizvodnji spajkalnih žic. Osnova za hitro in konstantno rast podjetja je kar nekaj odličnih inovacij kot npr. spajkalni agens za aluminij ali spajka za povezavo med žico nikelj-krom in dvo-kovino.

Razvoj

Podjetje je pridobilo mednarodno pozornost leta 1982 z odobritvijo KR-19RMA za NASIN raketoplan. Leta 1984 je bil osnovan nov razvojni center v mestu Akiruno, ki je omogočil podjetju proizvodnjo posebnih spajkalnih materialov v času hitre rasti elektronske industrije. Leta 1985 je podjetje prejelo nagrado »10th Inovation Grand Prix« za posebne dosežke na področju razvoja spajkalnih materialov in nagrado glavnega mesta Tokyo »Distinguished Service Award«

Spajkalna žica brez vsebnosti svinca

Spajkalna-zica-brez-vsebnosti-svincaAlmit je zaradi absolutne doslednosti kakovosti in specifičnih postopkov vodilni proizvajalcev spajkalnih žic za ročno in robotsko spajkanje. V proizvodnji se uporablja samo najboljši in najčistejši material, ki zagotavlja dosledno kakovost – od začetka do konca vsake spajkalne žice. Fluks vsebuje visoko učinkovito omočilno sredstvo na osnovi naravne smole, katere naravna vsebnost vode je dehidrirana s posebnim postopkom. To omogoča zmanjšanje nevarnosti špricanja, ki lahko vodi do kratkih stikov in zmanjšane kakovosti. Edinstven fluks zagotavlja brezhibno in učinkovito spajkanje, tudi pri oksidiranih priključkih komponent. Patentirane komponente aktivnega fluksa so hitrejše od drugih pri odstranjevanju oksidnega sloja in zagotavljajo izjemno hitro omočanje povezav. Pri tem se porabi manj spajkane žice in doseže večjo zanesljivost, kar ima za posledico povečano produktivnost z nižjimi stroški.

Spajkalna pasta brez vsebnosti svinca

Spajkalna-zica-brez-vsebnosti-svincaAlmit spajkalne paste so proizvod najvišje kakovosti in odlične omočljivosti. Fluks vsebuje visoko učinkovito omočilno sredstvo na osnovi naravne smole, katere naravna vsebnost vode je dehidrirana s posebnim postopkom. To omogoča zmanjšanje nevarnosti špricanja, ki lahko vodi do kratkih stikov in zmanjšane kakovosti. Edinstven fluks zagotavlja brezhibno in učinkovito spajkanje, tudi pri oksidiranih priključkih komponent. Patentirane komponente aktivnega fluksa so hitrejše od drugih pri odstranjevanju oksidnega sloja in zagotavljajo izjemno hitro omočanje povezav.

Spajkalna žica s svincem (Pb)

Spajkalna-zica-s-svincemAlmit je zaradi absolutne doslednosti kakovosti in specifičnih postopkov vodilni proizvajalcev spajkalnih žic za ročno in robotsko spajkanje. V proizvodnji se uporablja samo najboljši in najčistejši material, ki zagotavlja dosledno kakovost – od začetka do konca vsake spajkalne žice. Fluks vsebuje visoko učinkovito omočilno sredstvo na osnovi naravne smole, katere naravna vsebnost vode je dehidrirana s posebnim postopkom. To omogoča zmanjšanje nevarnosti špricanja, ki lahko vodi do kratkih stikov in zmanjšane kakovosti. Edinstven fluks zagotavlja brezhibno in učinkovito spajkanje, tudi pri oksidiranih priključkih komponent. Patentirane komponente aktivnega fluksa so hitrejše od drugih pri odstranjevanju oksidnega sloja in zagotavljajo izjemno hitro omočanje povezav. Pri tem se porabi manj spajkane žice in doseže večjo zanesljivost, kar ima za posledico povečano produktivnost z nižjimi stroški.

Spajkalna pasta s svincem (Pb)

Almit spajkalne paste so proizvod najvišje kakovosti in odlične omočljivosti. Fluks vsebuje visoko učinkovito omočilno sredstvo na osnovi naravne smole, katere naravna vsebnost vode je dehidrirana s posebnim postopkom. To omogoča zmanjšanje nevarnosti špricanja, ki lahko vodi do kratkih stikov in zmanjšane kakovosti. Edinstven fluks zagotavlja brezhibno in učinkovito spajkanje, tudi pri oksidiranih priključkih komponent. Patentirane komponente aktivnega fluksa so hitrejše od drugih pri odstranjevanju oksidnega sloja in zagotavljajo izjemno hitro omočanje povezav.

Fluksi

fluksiAlmit Fluks proizvodi so popolnoma usklajen dodatek za proizvodnjo in popravila. Vse lastnosti Almitovega fluksa ustrezajo tistim iz vseh drugih Almit izdelkov, katerih sestava preprečuje kristalizacijo. To pa je eden od predpogojev, ki jih je treba izpolniti za aplikacije v vesoljski industriji, vključno z NASA Space Shuttle programom.

SORODNA VSEBINA IN KATALOGI

NE SPREGLEJTE

KATALOGI

Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420