Loading...

STANNOL je nemški proizvajalec spajkalnih materialov, ki je s svojimi idejami in praksami usmerjen v prihodnost in zagotavlja kakovost, ki je prepoznavna po vsem svetu.

STANNOL ALU 1

Aluminij je kot osnoven material vedno bolj prisoten v industriji elektronike. Novo razvita formula fluksa v sredici spajkalne žice omogoča dobro omočitev spajke na površino aluminija. Rešitev, ki omogoča enostavno in zanesljivo spajkanje aluminija.

Predstavljamo vam spajkalno žico ALU-1!

Z novo razvitim aktivatorjem ter kombinacijo smol v fluksu po delu z ALU-1 čiščenje ni potrebno. Za razliko od večine fluksev, ki se uporabljajo za spajkanje aluminija, pri ALU-1 ostanki fluksa ne predstavljajo povišanega tveganja iz vidika električne prevodnosti in jih ni potrebno odstraniti. Fluks v spajkalni žici ALU-1 je razvrščen v razred REM1, po standardu J-STD-004.

Trenutno vam lahko ponudimo spajkalno žico ALU-1 v zlitini Sn99,3Cu0,7. Ostale zlitine, tudi s srebrom, kot na primer TSC305 (Sn96,5Ag3,0Cu0,5) bodo dobavljive naknadno.

2019-05-21T21:51:53+02:00
Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420