Loading...

OPTILIA zagotavlja s svojimi inovativnimi in ergonomsko oblikovanimi HD mikroskopskimi kamerami full HD sliko na monitorju ter natančno in zanesljivo optično kontrolo.

OPTILIA FreeSight optični sistem

OPTILIA FreeSight verzija optične kamere omogoča daljšo delovno razdaljo, ki dosega kar 500mm. Oblika stojala zagotavlja čist in urejen delovni prostor za opazovanje objektov pri veliki povečavi.

Odlična prenovljena optika in hitra namestitev avtofokusa, znatno skrajšata čas pregleda. Z integriranim laserskim kazalcem lahko enostavno in hitro določimo mesto, ki ga želimo pregledati. Kamero je mogoče enostavno povezati s full HD ali HD monitorjem oziroma televizijo. Značilnosti slike, kot so: svetlost, kontrast, fokus, ostrina, barva in drugi parametri so nastavljivi avtomatsko, a imamo tudi možnost ročnih nastavitev s pomočjo programske opreme. Za snemanje, merjenje in arhiviranje digitalnih slik, je sistem mogoče povezati z računalnikom (OptiPix programska oprema, Optilia PCI express Frame Grabber).

2018-09-20T22:54:36+02:00
Go to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/abtehnik/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420